• Παλεύοντας να νιώσω σαν «γυναίκα».

  Η υπογονιμότητα και οι πολυκυστικές ωοθήκες με έχουν κάνει και νιώθω σαν θυμωμένος έφηβος και άντρας... όχι γυναίκα.

 • Κρατώντας το κεφάλι ψηλά

  Θα συνεχίσω να προσπαθώ και δεν θα τα παρατήσω. Ξέρω πως αν συνεχίσω να έχω πίστη, τα χρήματα για την θεραπευτική αγωγή κάπου θα βρεθούν. .

 • Νιώθω στεναχώρια…

  Βίωσα όλα τα συναισθήματα, πλην αυτού που λαχταρούσα περισσότερο, την αποδοχή. Δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο εδώ και 17 χρόνια, όσο δηλαδή έχει διαρκέσει και η διαδρομή μας προς την δημιουργία μιας οικογένειας.

 • Στείρα και όχι «χωρίς παιδί»

  Κανείς δεν φαίνεται να είναι σε θέση να καταλάβει πως ενώ λατρεύω τον θετό μου γιο, παραμένω η «στείρα».

 • Πόνος και Θλίψη

  Προσπαθούμε να κάνουμε παιδί εδώ και δέκα χρόνια, έχω πολυκυστικές ωοθήκες. Οι φίλοι μας και τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών μας αποκτάνε τα δικά τους παιδιά ξανά και ξανά.

 Fb: @mystikipyli
Twitter: @mystikipyli

mitrotita.gr

Υπογόνιμες σκέψεις...

 

 

 

 

 

Είναι απίστευτο τι κακίες ακούς από γυναίκες που έμειναν έγκυος φυσιολογικά. Δεν φτάνει που κάποιες από αυτές έχουν εγκληματική αγνοία απέναντι στα όσα περνά μια Υπογόνιμη, έχουν και άποψη.

Περισσότερα...

 

 

 

 

 

Ύστερα από προσπάθειες δυο χρόνων να μείνω έγκυος με φυσικό τρόπο και τρία χρόνια θεραπευτικής αγωγής για την υπογονιμότητα μας...

Περισσότερα...

 

 

 

 

 

Πριν από λίγο άκουσα την ιστορία μιας γυναίκας η όποια γέννησε πρόσφατα. Ο φίλος της την παράτησε και αυτή δεν αντέχει να βλέπει το μωρό της, αφού της θυμίζει ότι αυτό είναι η αιτία που την χώρισε ο μεγάλος έρωτας της. Σκέπτεται να το δώσει...

Περισσότερα...

Copyright © 2020 Μυστική Πύλη - mitrotita.gr Rights Reserved.
SlideBar

Τέλος συζήτησης

SlideBar