• Παλεύοντας να νιώσω σαν «γυναίκα».

  Η υπογονιμότητα και οι πολυκυστικές ωοθήκες με έχουν κάνει και νιώθω σαν θυμωμένος έφηβος και άντρας... όχι γυναίκα.

 • Κρατώντας το κεφάλι ψηλά

  Θα συνεχίσω να προσπαθώ και δεν θα τα παρατήσω. Ξέρω πως αν συνεχίσω να έχω πίστη, τα χρήματα για την θεραπευτική αγωγή κάπου θα βρεθούν. .

 • Νιώθω στεναχώρια…

  Βίωσα όλα τα συναισθήματα, πλην αυτού που λαχταρούσα περισσότερο, την αποδοχή. Δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο εδώ και 17 χρόνια, όσο δηλαδή έχει διαρκέσει και η διαδρομή μας προς την δημιουργία μιας οικογένειας.

 • Στείρα και όχι «χωρίς παιδί»

  Κανείς δεν φαίνεται να είναι σε θέση να καταλάβει πως ενώ λατρεύω τον θετό μου γιο, παραμένω η «στείρα».

 • Πόνος και Θλίψη

  Προσπαθούμε να κάνουμε παιδί εδώ και δέκα χρόνια, έχω πολυκυστικές ωοθήκες. Οι φίλοι μας και τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών μας αποκτάνε τα δικά τους παιδιά ξανά και ξανά.

 Fb: @mystikipyli
Twitter: @mystikipyli

mitrotita.gr

Υπογόνιμες σκέψεις...

 

 

 

 

23 Οκτωβρίου 1992

 

Μια είδηση ήρθε να αναστατώσει τα ήσυχα νερά της μικρής συντηρητικής κοινωνίας που ζούμε: Μαθήτρια 16 ετών γέννησε στο νοσοκομείο της πόλης ένα αγόρι αγνώστου πατρός!

Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

Την πρώτη επαφή την είχα με τον @@@@  τέλος του 2016, στην αρχή ήταν άψογος στην επικοινωνία του, τυπικός στα τηλέφωνα, κατατοπιστικός, ευγενικός πρώτη φορά πήγα στο ιατρείο του τον Φεβρουάριο του '17

Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

Ήρθε η στιγμή και για μένα να σας πω τη δική μου ιστορία για να δώσω κουράγιο και δύναμη σε όλους όσους παλεύουν με την Υπογονιμότητα.Το ταξίδι της Υπογονιμότητας για μένα ξεκινάει το 2013 με ολιγοσθενοσπερμία και χαμηλή ΑΜΗ. Ξεκινάμε τις προσπάθειες….

Περισσότερα...

Copyright © 2020 Μυστική Πύλη - mitrotita.gr Rights Reserved.
SlideBar

Τέλος συζήτησης

SlideBar