• Παλεύοντας να νιώσω σαν «γυναίκα».

  Η υπογονιμότητα και οι πολυκυστικές ωοθήκες με έχουν κάνει και νιώθω σαν θυμωμένος έφηβος και άντρας... όχι γυναίκα.

 • Κρατώντας το κεφάλι ψηλά

  Θα συνεχίσω να προσπαθώ και δεν θα τα παρατήσω. Ξέρω πως αν συνεχίσω να έχω πίστη, τα χρήματα για την θεραπευτική αγωγή κάπου θα βρεθούν. .

 • Νιώθω στεναχώρια…

  Βίωσα όλα τα συναισθήματα, πλην αυτού που λαχταρούσα περισσότερο, την αποδοχή. Δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο εδώ και 17 χρόνια, όσο δηλαδή έχει διαρκέσει και η διαδρομή μας προς την δημιουργία μιας οικογένειας.

 • Στείρα και όχι «χωρίς παιδί»

  Κανείς δεν φαίνεται να είναι σε θέση να καταλάβει πως ενώ λατρεύω τον θετό μου γιο, παραμένω η «στείρα».

 • Πόνος και Θλίψη

  Προσπαθούμε να κάνουμε παιδί εδώ και δέκα χρόνια, έχω πολυκυστικές ωοθήκες. Οι φίλοι μας και τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών μας αποκτάνε τα δικά τους παιδιά ξανά και ξανά.

 Fb: @mystikipyli
Twitter: @mystikipyli

mitrotita.gr

Υπογόνιμες σκέψεις...

 

 

 

 

 

 

 Η μητέρα μου μου είπε κάποτε πως καλά κάνει ο θεός και δε μου δίνει παιδιά. Κάτι θα ξέρει αυτός παραπάνω. Ένας παπάς δεν με εξομολόγησε και δεν με κοινώνησε γιατί έκανα αμαρτία.

Μια κοπέλα που ισχυριζόταν ότι είναι φίλη μου είπε πως καλά να πάθω που δεν κάνω παιδιά για να μάθω. Η μισή πόλη που ήξερε τι περνάω γιατί δεν το έκρυψα ποτέ ήταν με το μέρος μου. Η άλλη μισή εναντίον μου. Μια ψυχή είχε πει πως είμαι καταραμένη γι αυτό δεν κάνω παιδιά. Κάποιος άλλος είπε πως ο θεός αφήνει άτεκνους όσους θέλει να σημαδέψει για να τον ξεχωρίζουν οι άλλοι ως κακό άνθρωπο.

Τελικά εγώ παιδιά έκανα, ο θεός συνεχίζει να είναι στο στόμα μερικών και να τον χρησιμοποιούν όπως τους συμφέρει, με την μητέρα μου έχω ένα καλημέρα και τον κόσμο τον έγραψα εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

 

Ναταλία

Copyright © 2020 Μυστική Πύλη - mitrotita.gr Rights Reserved.
SlideBar

Τέλος συζήτησης

SlideBar