• Παλεύοντας να νιώσω σαν «γυναίκα».

  Η υπογονιμότητα και οι πολυκυστικές ωοθήκες με έχουν κάνει και νιώθω σαν θυμωμένος έφηβος και άντρας... όχι γυναίκα.

 • Κρατώντας το κεφάλι ψηλά

  Θα συνεχίσω να προσπαθώ και δεν θα τα παρατήσω. Ξέρω πως αν συνεχίσω να έχω πίστη, τα χρήματα για την θεραπευτική αγωγή κάπου θα βρεθούν. .

 • Νιώθω στεναχώρια…

  Βίωσα όλα τα συναισθήματα, πλην αυτού που λαχταρούσα περισσότερο, την αποδοχή. Δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο εδώ και 17 χρόνια, όσο δηλαδή έχει διαρκέσει και η διαδρομή μας προς την δημιουργία μιας οικογένειας.

 • Στείρα και όχι «χωρίς παιδί»

  Κανείς δεν φαίνεται να είναι σε θέση να καταλάβει πως ενώ λατρεύω τον θετό μου γιο, παραμένω η «στείρα».

 • Πόνος και Θλίψη

  Προσπαθούμε να κάνουμε παιδί εδώ και δέκα χρόνια, έχω πολυκυστικές ωοθήκες. Οι φίλοι μας και τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών μας αποκτάνε τα δικά τους παιδιά ξανά και ξανά.

 Μυστική Πύλη
...γύρισε το κλειδί

Υπο_γόνιμες σκέψεις...

Δεν είμαι μητέρα λένε.

Σήμερα τα πιο πολλά παιδικά χεράκια θα κόψουν λουλούδια να προσφέρουν σε εκείνη που τους χάρισε το δώρο Ζωής ως φόρο τιμής και ως Ευχαριστώ.

Σήμερα μανούλες θα χαμογελάσουν και θα φουσκώσουν από περηφάνια, που τα πλασματάκια τους είτε από παρότρυνση κάποια δασκάλας, από μια διαφήμιση ή από κάποια συζήτηση θα συνοδέψουν με ζωγραφιές και τραγούδια αυτό το ευλογημένο Ευχαριστώ που ίσως και να μην καταλαβαίνουν απόλυτα και θα αγγίξει σαν χάδι την μητρική ψυχή....

Περισσότερα...

Και σου πιάνει την καρδιά ένα κρύο χέρι,που βρέθηκε άραγε;Και στην στρίβει σαν να προσπαθεί να στίψει και την τελευταία σταγόνα που υπάρχει στην καρδιά σου λίγο πριν βουλιάξεις τελείως ούτε κι εσύ ξέρεις που.
Δεν είναι ο κόπος,ο πόνος,η ταλαιπωρία,οι ενέσεις,οι επισκέψεις που σε θλίβουν ξαφνικά.
Αυτό έρχεται πολύ αργότερα.Είναι αυτό το τεράστιο ''Γιατί;''
Γιατί ο ερχομός ενός παιδιού που για τόσες γυναίκες είναι κάτι απόλυτα φυσιολογκό δεν συνέβει και σε σένα.Προσέχεις;ΚΑΙ σε σένα.

Περισσότερα...

Γιατρέ μου καλησπέρα,
Σήμερα φόρεσα τα καλά μου για να έρθω να σε επισκεφτώ. Είμαι μια ασθενής μέσα σε τόσες άλλες μα θα ήθελα να σου πω δυο λόγια, μου επιτρέπεις; Ήρθα να σε δω γιατί εσύ, λέγεται, πως έχεις λύση στο πρόβλημα της υγείας μου.

Ναι, ξέρεις δεν ήρθα εδώ ως πελάτισσα. Ασθενής είμαι που τη δεδομένη στιγμή το σώμα μου πονάει και ψάχνει γιατρειά.
Με βλέπεις ήρεμη, μα δεν είμαι. Τα νέα που πήρα με σόκαραν.

Περισσότερα...

Στο ΤΑΞΙΔΙ της υπογονιμότητας που ανοίγεται μπροστά σας, το μεγαλύτερο κεφάλαιο έχει τίτλο ''Γιατρός''. Ποιον γιατρό ''πρέπει'' να διαλέξω; Ποιος είναι καλός. Ποιος είναι ο κατάλληλος; Οι σκέψεις που συνήθως μοιραζόμουν με τα άτομα που είχαμε κοινό πρόβλημα, κατέληξαν στο τέλος να γίνουν το ''μικρό βιβλιαράκι εμπειριών'' και που μετά από αρκετά χρόνια πια, νοιώθω περήφανη που το έκανα γιατί βοήθησαν πολλούς να βγουν από το ''Λαβύρινθο των ερωτήσεων'' και κατ' επέκταση του πανικού, του άγχους και του μεγάλου φόβου ''Μήπως κάνω λάθος;''

Περισσότερα...

Copyright © 2017 Μυστική Πύλη - mitrotita.gr Rights Reserved.
SlideBar

Τέλος συζήτησης

SlideBar