• Παλεύοντας να νιώσω σαν «γυναίκα».

  Η υπογονιμότητα και οι πολυκυστικές ωοθήκες με έχουν κάνει και νιώθω σαν θυμωμένος έφηβος και άντρας... όχι γυναίκα.

 • Κρατώντας το κεφάλι ψηλά

  Θα συνεχίσω να προσπαθώ και δεν θα τα παρατήσω. Ξέρω πως αν συνεχίσω να έχω πίστη, τα χρήματα για την θεραπευτική αγωγή κάπου θα βρεθούν. .

 • Νιώθω στεναχώρια…

  Βίωσα όλα τα συναισθήματα, πλην αυτού που λαχταρούσα περισσότερο, την αποδοχή. Δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο εδώ και 17 χρόνια, όσο δηλαδή έχει διαρκέσει και η διαδρομή μας προς την δημιουργία μιας οικογένειας.

 • Στείρα και όχι «χωρίς παιδί»

  Κανείς δεν φαίνεται να είναι σε θέση να καταλάβει πως ενώ λατρεύω τον θετό μου γιο, παραμένω η «στείρα».

 • Πόνος και Θλίψη

  Προσπαθούμε να κάνουμε παιδί εδώ και δέκα χρόνια, έχω πολυκυστικές ωοθήκες. Οι φίλοι μας και τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών μας αποκτάνε τα δικά τους παιδιά ξανά και ξανά.

 Fb: @mystikipyli
Twitter: @mystikipyli

mitrotita.gr

Υπογόνιμες σκέψεις...

 

 

 

 

 

 

 Η μητέρα μου μου είπε κάποτε πως καλά κάνει ο θεός και δε μου δίνει παιδιά. Κάτι θα ξέρει αυτός παραπάνω. Ένας παπάς δεν με εξομολόγησε και δεν με κοινώνησε γιατί έκανα αμαρτία.

Περισσότερα...

 

 

 

 

 

Και σου πιάνει την καρδιά ένα κρύο χέρι,που βρέθηκε άραγε;Και στην στρίβει σαν να προσπαθεί να στίψει και την τελευταία σταγόνα που υπάρχει στην καρδιά σου λίγο πριν βουλιάξεις τελείως ούτε κι εσύ ξέρεις που.

Περισσότερα...

 

 

 

 

 

Στο ΤΑΞΙΔΙ της υπογονιμότητας που ανοίγεται μπροστά σας, το μεγαλύτερο κεφάλαιο έχει τίτλο ''Γιατρός''. Ποιον γιατρό ''πρέπει'' να διαλέξω; Ποιος είναι καλός. Ποιος είναι ο κατάλληλος;

Περισσότερα...

Copyright © 2020 Μυστική Πύλη - mitrotita.gr Rights Reserved.
SlideBar

Τέλος συζήτησης

SlideBar