• Παλεύοντας να νιώσω σαν «γυναίκα».

  Η υπογονιμότητα και οι πολυκυστικές ωοθήκες με έχουν κάνει και νιώθω σαν θυμωμένος έφηβος και άντρας... όχι γυναίκα.

 • Κρατώντας το κεφάλι ψηλά

  Θα συνεχίσω να προσπαθώ και δεν θα τα παρατήσω. Ξέρω πως αν συνεχίσω να έχω πίστη, τα χρήματα για την θεραπευτική αγωγή κάπου θα βρεθούν. .

 • Νιώθω στεναχώρια…

  Βίωσα όλα τα συναισθήματα, πλην αυτού που λαχταρούσα περισσότερο, την αποδοχή. Δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο εδώ και 17 χρόνια, όσο δηλαδή έχει διαρκέσει και η διαδρομή μας προς την δημιουργία μιας οικογένειας.

 • Στείρα και όχι «χωρίς παιδί»

  Κανείς δεν φαίνεται να είναι σε θέση να καταλάβει πως ενώ λατρεύω τον θετό μου γιο, παραμένω η «στείρα».

 • Πόνος και Θλίψη

  Προσπαθούμε να κάνουμε παιδί εδώ και δέκα χρόνια, έχω πολυκυστικές ωοθήκες. Οι φίλοι μας και τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών μας αποκτάνε τα δικά τους παιδιά ξανά και ξανά.

 Fb: @mystikipyli
Twitter: @mystikipyli

mitrotita.gr

Υπογόνιμες σκέψεις...

Έπεσαν στα χέρια μου κάποιες ιστορίες. Η ιστορία μιας Τασούλας, μιας Λίτσας, μιας Σοφίας... 

Κοπέλες που δεν γνωρίζω προσωπικά, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, δεν έχουμε βρεθεί ούτε για καφέ.

Κι όμως έχουμε ζήσει τον ίδιο εφιάλτη, έχουμε περπατήσει τον ίδιο δύσκολο δρόμο και έχουμε βιώματα που αν τα εξιστορήσει μία θα βρεθούμε να συμφωνούμε και να κουνάμε συγκαταβατικά το κεφάλι σε κάποια σημεία γιατί Ναι! Το πέρασα κι εγώ αυτό....

Κάθε μια από αυτές τις ιστορίες περνά ένα δικό της μήνυμα, αλλά κυρίως δηλώνει ότι σε αυτό το δύσβατο μονοπάτι της υπογονιμότητας δεν είσαι (η) μόνη…..

Στείλε τη δική σου ιστορία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.δώσε το κουράγιο, την ελπίδα, την πίστη που κάθε υπογόνιμη χρειάζεται για να συνεχίσει τον αγώνα προς την γονεικότητα.

 

Copyright © 2020 Μυστική Πύλη - mitrotita.gr Rights Reserved.
SlideBar

Τέλος συζήτησης

SlideBar