• Παλεύοντας να νιώσω σαν «γυναίκα».

  Η υπογονιμότητα και οι πολυκυστικές ωοθήκες με έχουν κάνει και νιώθω σαν θυμωμένος έφηβος και άντρας... όχι γυναίκα.

 • Κρατώντας το κεφάλι ψηλά

  Θα συνεχίσω να προσπαθώ και δεν θα τα παρατήσω. Ξέρω πως αν συνεχίσω να έχω πίστη, τα χρήματα για την θεραπευτική αγωγή κάπου θα βρεθούν. .

 • Νιώθω στεναχώρια…

  Βίωσα όλα τα συναισθήματα, πλην αυτού που λαχταρούσα περισσότερο, την αποδοχή. Δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο εδώ και 17 χρόνια, όσο δηλαδή έχει διαρκέσει και η διαδρομή μας προς την δημιουργία μιας οικογένειας.

 • Στείρα και όχι «χωρίς παιδί»

  Κανείς δεν φαίνεται να είναι σε θέση να καταλάβει πως ενώ λατρεύω τον θετό μου γιο, παραμένω η «στείρα».

 • Πόνος και Θλίψη

  Προσπαθούμε να κάνουμε παιδί εδώ και δέκα χρόνια, έχω πολυκυστικές ωοθήκες. Οι φίλοι μας και τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών μας αποκτάνε τα δικά τους παιδιά ξανά και ξανά.

 Μυστική Πύλη
...γύρισε το κλειδί

Υπο_γόνιμες σκέψεις...

 

 

 

 

 

Mπορεί να αναρωτιέσαι σε ποια ηλικία αρχίζει και μειώνεται η γονιμότητα της γυναίκας. Η γυναικεία γονιμότητα λοιπόν βρίσκεται στο αποκορύφωμα της όταν η γυναίκα είναι 20 με 25, αλλά είναι πιθανόν (αν και σπάνιο) να μείνει έγκυος με φυσικό τρόπο ακόμα και στα 40 της. Παρακάτω ακολουθεί ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για το πότε είναι το αποκορύφωμα της γυναικείας γονιμότητας.

Περισσότερα...

Η υπογονιμότητα μπορεί να είναι μία περίοδος αρκετά πιεστική από συναισθηματικής απόψεως και μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις σε κάποιον για τα βιώματα και τα συναισθήματα σου, πέραν του συζύγου ή συντρόφου σου και του γιατρού σου. Αυτά είναι λοιπόν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, του να μιλας σε άλλους για την υπογονιμότητά σου.

Περισσότερα...

 

 

 

 

 

Η βισφενόλη Α είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής, μια χημική ουσία που συναντάται στα περισσότερα πλαστικά που χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια μιας τυπικής μέρας. Παρ’ όλα αυτά, όλο και περισσότερες έρευνες δείχνουν πως

Περισσότερα...

 

 

 

 

 

Σύντομα αφότου η Apple και η Google ανακοίνωσαν τα σχέδια τους να προσφέρουν στις εργαζομένους τους τη δυνατότητα κατάψυξης των ωαρίων τους στα πλαίσια του προγράμματος παροχών υγείας των εταιρειών αυτών, οι αντιπαραθέσεις ξεκίνησαν για το κατά πόσο καλό ή κακό είναι αυτό το καινούριο εταιρικό οφέλος που προσφέρουν οι αμερικάνικες επιχειρήσεις, για τις γυναίκες, για τον χώρο δουλειάς τους και την μητρότητα.

Περισσότερα...

Copyright © 2017 Μυστική Πύλη - mitrotita.gr Rights Reserved.
SlideBar

Τέλος συζήτησης

SlideBar